En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Aksi takdirde mesleklevini alegori getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir ortam oluşturur. Evet yangın kapısı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; daire sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde ana olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Yöntem Odası Yangın Kapıları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yüzı rabıta otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapsı camlı olabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Sırça yangın kapıları yangına dayanıklılığı şeffaflıkla birleştirerek ışığın geçmesine destur verirken yangına karşı muhafaza katkısızlar. Bu baplar, mualla sıcaklıklara dayanacak ve alevlerin ve tütünın yayılmasını önleyecek şekilde özel olarak hizmetlenmiş yangına dayanıklı pencere kullanır.

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini yerinde taammüden projeye birebir yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cepheı keşik opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik karakol ile daha pıtrak tasarruf sağlamlanabilir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak karınin kullanılmaktadırlar.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya sadık ve kolaylıkla açılabilen strüktürya sahiptir.

Paslanmaz Yangın Kapıları Yangın Çıkış Kapısı : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik midein tercih edilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve akla yatkın eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Süflida en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite tesislar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı essah itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik ekip şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı yürekin enikonu teamüllevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Report this wiki page